Propuneri de finanțare: proiecte de comunicare pe tema alegerilor europarlamentare din 2024

Data:

Faci parte dintr-o organizație non-guvernamentală sau cunoști persoane active în astfel de organizații? Parlamentul European a lansat un apel pentru propuneri de finanțare a unor proiecte de comunicare pe tema alegerilor europarlamentare din 2024.

Apelul se adresează societății civile și are drept scop mobilizarea cetățenilor pentru alegerile europarlamentare din 2024, inclusiv prin creșterea gradului de conștientizare a acestora cu privire la rolul Parlamentului într-un sistem democratic.

Citește și: Interviu cu Kathleen Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite în România. “Iaşul devine un hub hi-tech în Europa”

Pot aplica pentru finanțare organizații non-profit și agenți de schimbare care sunt înregistrați și au personalitate juridică. Proiectele eligibile trebuie să contribuie la creșterea gradului de conștientizare cu privire la beneficiile democrației participative și să sprijine campania de comunicare #impreuna-in.eu. Acest apel cuprinde două sesiuni, cu termene limită în data de 16 mai, respectiv în data de 29 septembrie 2023.

Toate detaliile și procedura de urmat sunt disponibile aici – EU Funding & Tenders Portal. În data de 27 aprilie – ora 10:00 CET – va avea loc o sesiune informativă online despre acest apel la care cei interesați pot participa gratuit. Conectarea se va face prin intermediul platformei Teams – linkul de conectare click aici pentru a te alătura întâlnirii (Meeting ID: 341 598 061 753 Parolă: cgU3yC).

Sursă: Parlamentul European

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: Biroul Parlamentului European în România

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...

Ce rute recomandă poliția șoferilor pentru a evita aglomerația

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ia în...