Reacția agenților economici din Satul de Vacanță la controalele Protecției Consumatorului: ”PSD vrea să-l pună primar pe Horia Constantinescu”

Data:

Operatorii economici din Satul de Vacanță au susținut luni o conferință de presă în cadrul căruia au răspuns acuzațiilor pe care Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorului, le-a lansat în spațiul public în urma scandalului în care angajații restaurantelor au aruncat cu mâncare în inspectorii ANPC aflați în control. 

Patronul „Casa Ardelenească” din Satul de Vacanță a declarat că, în urma primului control al ANPC, reprezentanții au venit încă odată la un control, problema principală sesizată de aceștia fiind grătarele care erau aranjate afară, deși, conform legii, grătarul ar trebui să fie plasat în bucătărie: „Țin să menționez că eu funcționez în Satul de Vacanță de trei ani și nu am avut niciodată vreo reclamație de toxiinfecție alimentară”. 

De altfel, patronul localului „Casa Ardelenească” a declarat că atât Horia Constantinescu cât și celălalt șef ANPC, Paul Anghel, l-au amenințat pe bărbat. Acesta a prezentat ulterior un videoclip presei în cadrul căreia se aude, printre altele: 

“Pe bune că mă duc la Sălaj după dumneavoastră (…) Cu atitudinea asta eu zic ca nu o sa mai faceți nici un fel de activitate la Sălaj”. 

Citește și: Aktual24: Crima din Mangalia. Alina era cunoscută în Vaslui: „Vă dați seama ce om corect era această fată chinuită. Mi-a zis să nu-i mai dau 700 de lei, ci doar 400 de lei, deoarece un ONG i-a oferit suma de 300 de lei pe termen de trei luni”

„Vrem să să fim lăsați în pace, să vină controlul, să execute ceea ce au de făcut, controalele care sunt, de la ANAF, de la cutare. Dar să le facă, să amendeze, dar să spună domne, Casa Harghita este vinovată pentru următorul lucru, dar nu tot Satul De Vacanță. Primim telefoane din țară – „Ce se întâmplă în Satul de Vacanță? Nu putem să venim acolo”, a declarat Mircea Ștefan, președinte Asociației Operatorilor din Satul de Vacanță.

Continuare în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: captură video YouTube infosudest)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related