Regizorul Stere Gulea: Teambuilding nu este un film

Data:

Regizorul și scenaristul Stere Gulea a dezvăluit detalii despre Moromeții 3, film la care lucrează în prezent și pe care îl vom vedea, cel mai probabil, în cinematografie la începutul anului 2024.

Stere Gulea a vorbit, totodată, despre producții românești care au ajuns în cinema, în ultima perioadă, precum Teambuilding sau Romina VTM, și care au stârnit o serie de controverse în spațiul public. Entertainment, nu cinematografie, este concluzia regizorului în privința acestor producții. 

Cunoscut a fi o voce puternică în spațiul public, în momente socio-politice tulburi pentru România, Stere Gulea a vorbit, în cadrul interviului, și despre noua eră PSD-PNL, precum și despre agresiunea Rusiei asupra Ucrainei. 

Citește și: VIDEO Cutremur de 7,4 grade pe scara Richter în Turcia/ Sute de morți în Turcia și Siria

Domnule Stere Gulea, povestiți-ne cum ați ajuns la Moromeții 3?

Stere Gulea: Într-un fel, am ajuns la Moromeții 3 mai direct și mai repede decât la Moromeții 2. Decizia a venit pe fondul surprizei pe care am avut-o când am văzut interesul pe care l-a stârnit Moromeții 2 în rândul publicului.

În final, câți spectatori a avut Moromeții 2?

În jur de 200.000, ceea ce pentru un film românesc de genul acesta părea, la momentul anului 2018, când a fost lansat, ceva extraordinar. Atunci, am zis: Domnule, mai există, totuși, un segment de populație care vrea acest film – și am văzut că erau și suficient de mulți tineri interesați -, astfel că poate ar trebui să rotunjim și să încheiem povestea asta.

Continuarea în Sun Media


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related