Reprezentanța Comisiei Europene în România dă startul competiției Lider European

Data:

Ești elev de liceu și vrei să înveți lucruri noi și să îți dezvolți abilitățile de vorbire în public? Atunci găsește-ți trei colegi, un profesor care să vă coordoneze, spune-le și prietenilor tăi și înscrieți-vă toți la concursul „Lider European”.

„Lider European” își propune să dezvolte și să premieze abilitățile de leadership și de vorbire în public, așa că este șansa ta să te faci remarcat. Concursul se desfășoară în perioada septembrie-noiembrie 2022 și este organizat în parteneriat cu Ministerul Educației, a anunțat Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Pe data de 6 și 7 octombrie 2022, Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează o serie de webinarii de informare și pregătire în care va discuta cu elevi din toată țara despre „Lider European”. Vă puteți înscrie în perioada 26-30 septembrie 2022.

Data limită pentru înscrierea în concurs este de 16 octombrie 2022, iar proiectele se trimit până pe 13 noiembrie 2022. Cele opt echipe finaliste (trei locuri pe podium și cinci mențiuni) vor fi anunțate pe 22 noiembrie 2022.

Cele trei echipe de pe podium vor avea șansa să își susțină proiectul chiar la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România, la finalul lunii noiembrie.

Citește și: Ce se întâmplă în Iran. Revolta femeilor împotriva liderilor religioși ai țării

Regulamentul concursului, instrucțiunile pentru participare și resursele pentru pregătire se găsesc AICI.

Anul trecut, 1600 de liceeni au participat la concursul „Lider European”.

Reprezentanța Comisiei Europene în România acționează ca voce a Comisiei în România. Printre numeroasele atribuții pe care le are, Reprezentanța Comisiei Europene în România se implică în dialoguri cu cetățenii, mediul universitar, societatea civilă, partenerii sociali și cu alte părți interesante și organizează comunicarea, dialogul și alte interacțiuni în legătură cu diverse priorități și politici ale UE.

Activitatea Reprezentanței este completată de cea a centrelor EUROPE DIRECT, care comunică și oferă informații cetățenilor la nivel regional și local, în toată Uniunea Europeană.

Citește și: Parlamentarii și-au mărit salariile, folosindu-se de o ordonanță care nu îi viza. I-a ajutat UDMR

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: European Youth / Facebook)

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Valorile europene la nivel de comunitate – de la fake news la realitate. Atelier de dezvoltare personală și educație

Biroul Parlamentului European în România, cu sprijinul organizației non-guvernamentale Școala de Valori, organizează joi, 20 octombrie 2022, un atelier cu tema ”Valorile europene la nivel de comunitate - de la fake news la realitate”.

Securistul și demagogul sau viceversa

Eduard Hellvig și Rareș Bogdan, doi dintre băieții lui...

Dezertori în faţa porţilor închise: rușii fug, dar multe țări nu-i primesc

Mii de ruşi fug din ţara lor. Vor să se eschiveze de înrolare şi de lupta pe front în Ucraina. Dar multe ţări europene refuză să-i primească.

Sclavia modernă există, profiturile sunt uriașe, iar traficanții ne râd în nas

România este în topurile internaționale. La trafic de femei...