vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăJustițieRepublica Moldova cere României ajutor și expertiză pentru reformarea justiției

Republica Moldova cere României ajutor și expertiză pentru reformarea justiției

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a cerut ca România să ajute la reformarea sectorului de justiție prin prisma unei colaborări cu experți români care au fost implicați în reforma justiției din România și au pus la punct un sistem funcțional, în viziunea sa, de luptă cu corupția.

„Mizăm în continuare pe sprijinul României în procesul de reformare a justiției. Am urmărit rezultatele pe care le are în consolidarea instituțiilor anticorupție și reiterez interesul nostru de a prelua bunele practici, în special în domeniul combaterii corupției”, a declarat Sergiu Litvinenco, în cadrul unei întâlniri avute miercuri seară cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Maia Sandu, la Summitul pentru Democrație: “Vă cer sprijinul pentru aducerea oficialilor corupți în fața justiției și restituirea activelor care nu le aparțin”

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE