miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăRețeaRomânia va fi reprezentată la Campionatul mondial de breakdance din Paris de...

România va fi reprezentată la Campionatul mondial de breakdance din Paris de o tânără din Oradea

O tânără din Oradea, Simina Poinar, va participa la începutul lunii decembrie la prima ediţie a Campionatului mondial de breaking, denumirea oficială a stilului cunoscut ca breakdance.

Tânăra îşi doreşte să obţină o clasare cât mai bună, pentru a putea participa apoi la Jocurile Olimpice, în prima ediţie care va avea şi o probă dedicată acestui stil de dans.

Originară din Oradea, dar stabilită de câţiva ani în Cluj-Napoca, Simina Poinar, în vârstă de 30 de ani, iubeşte dansul de mică. A luat lecţii de dans sportiv, iar până la vârsta de 15 ani a făcut şi atletism de performanţă. A renunţat la atletism fiindcă voia să încerce ceva nou, iar un an mai târziu a descoperit adevărata sa pasiune, breakdance-ul, după ce a intrat în trupa orădeană Beat After Beat.

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citiți și

O croitoreasă din Oradea a brodat tapiserii pentru Casa Poporului: „Broderia seamănă puţin cu muzica. Şi aici trebuie să ştii «notele», adică metodele de croială”

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE