marți, 24 mai 2022
AcasăÎn lumeInternaționalSecretarul de stat Antony Blinken: ”Dacă o singură forță suplimentară” intră în...

Secretarul de stat Antony Blinken: ”Dacă o singură forță suplimentară” intră în Ucraina, SUA vor reacționa puternic

Antony Blinken reiterează ideea că SUA vor răspunde ”chiar și unei singure forțe” a Rusiei care intră în Ucraina, după ce Joe Biden a vorbit despre o ”incursiune minoră” vs. ”invazie”.

Antony Blinken și-a consolidat avertismentul împotriva unei invazii rusești a Ucrainei, spunând că „o singură forță rusă suplimentară” care intră în Ucraina „într-un mod agresiv” va avea ca rezultat un răspuns sever din partea SUA și a aliaților săi, notează CNN.

„Dacă o singură forță rusă suplimentară intră în Ucraina într-un mod agresiv, așa cum am spus, asta ar declanșa un răspuns rapid, sever și unit din partea noastră și a Europei”, a declarat Blinken pentru Dana Bash de la CNN, duminică.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și: Ce forțe militare a desfășurat Rusia în contextul tensiunilor cu Ucraina. Cum răspunde Occidentul

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE