sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăFără categorieȘedinţă PNL cu tensiuni la împărţirea prefecţilor. "Eu nu cred că vom...

Ședinţă PNL cu tensiuni la împărţirea prefecţilor. „Eu nu cred că vom avea o guvernare de 7 ani cu PSD-ul”

Liderii liberali s-au întrunit, marţi seară, într-o şedinţă de Birou Politic Naţional, pentru a discuta despre evoluţia negocierilor cu PSD şi UDMR.

Potrivit epochtimes-romania.com, unii dintre liderii PNL, precum Florin Roman şi Cristian Buican, au cerut ca varianta pe care se va merge în negociere să fie stabilită în Biroul Politic Naţional, nu să o negocieze câţiva oameni cu PSD-ul şi ei să fie puşi în faţa unui fapt împlinit.

Şeful PNL a părut că nu agreează această idee, spunând că nu e bine să mergi cu ceva votat în BPN şi apoi să fie nevoie să întorci discuţia.

În discuţie a intervenit şi Emil Boc, care a pledat pentru analiză la nivel naţional şi un mandat flexibil al echipei de negociere.

La ideea lui a achiesat şi un alt lider PNL care a pledat pe analizarea situaţiei fiecărei organizaţii în parte.

„Eu nu cred că vom avea o guvernare de 7 ani cu PSD-ul, să dăm mandat mai mic echipei de negociere. Cred că ar trebui să pornim de la obiective”, a declarat liberalul.

Aricolul integral în epochtimes-romania.com!

Citește și: RFI: Pandemia, declanșatorul creșterii explozive a știrilor false. România este „campioana” teoriilor conspirație (presshub.ro)

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE