Tabere de schi pentru 1.000 de persoane cu dizabilități

Data:

1.000 de persoane cu dizabilități vor fi învățate să schieze independent pe pârtiile din România, cu ajutorul taberelor organizate de Caiac SMile, susținute prin concursul Walking Month în 2022.

Pe tot parcursul sezonului de schi 2022-2023, în diferite perioade și diverse locații, pe pârtiile accesibilizate în sezonul rece anterior, vor fi organizate opt tabere de șase zile fiecare, în care persoanele cu dizabilități, vor schia alături de membrii asociației Caiac Smile.

Proiectul, intitulat „Tabere de schi adaptat”, a fost susținut în timpul campaniei Walking Month 2022. Prima sesiune are loc la Cheile Grădiștei.

Citește articolul integral pe Monitorulcj.ro

Citește și: Un pod prea apropiat. Austria, Rusia și România în Schengen

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Walking Month / Facebook)

Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related