Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti, la plecarea de la DIICOT

Data:

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti, la plecarea de la DIICOT. Tatăl lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliştii care îl aşteptau la DIICOT, informează Agerpres.

Bărbatul a fost chemat joi de procurori pentru a fi audiat în dosarul fiului său, iar la plecare a avut un comportament reprobabil.

Potrivit sursei citate, el a ieşit în fugă din sediul DIICOT, cu casca de motociclist pe cap, după care a urcat pe scuter. În momentul în care a fost înconjurat de jurnaliştii ce doreau să îi adreseze întrebări despre audiere, bărbatul a demarat şi a lovit doi cameramani aflaţi în faţa lui.

Citește și: VIDEO Percheziţii DIICOT la adolescenţi din familii bogate, prieteni ai lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis două persoane

Familia Pascu a fost adusă joi la audieri la DIICOT. Mama tânărului drogat care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, a fost adusă prima, joi, de poliţişti cu mandat la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiată în dosarul fiului ei.

La sediul DIICOT a ajuns apoi și tatăl lui Vlad Pascu. În final, chiar tânărul, aflat în arest preventiv, a fost audiat de procurori.

Vlad Pascu a declarat că regretă tragedia din 2 Mai: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”.

Potrivit unor surse judiciare, mama lui Vlad Pascu este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Familia Pascu este vizată de percheziţiile efectuate joi dimineaţa de DIICOT cu numele de cod „Operaţiunea Hidra”, au declarat surse judiciare .

Citește și: Familia Pascu, adusă la audieri la DIICOT. Care sunt acuzațiile

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related