sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateTestul PCR devine iar obligatoriu la intrarea în Marea Britanie

Testul PCR devine iar obligatoriu la intrarea în Marea Britanie

Potrivit Newsweek România, premierul Boris Johnson a anunțat unele măsurile pe fondul descoperii în UK a primelor cazuri ale noii variante de coronavirus Omicron provenită din Africa de Sud.

Orice persoană care sosește în UK trebuie să facă un test PCR până la a doua zi de la intrare și să se auto-izoleze până la primirea rezultatului, a anunțat premierul Johnson.
De asemenea, acoperirea feței va deveni din nou obligatorie în transportul în comun și în magazine, nu și în localurile publice.

Articolul integral, în Newsweek România!

Citește și: Varianta OMICRON se raspândește rapid. „Într-un grafic al răspândirii inițiale a variantelor virale, bate tot ce mișcă” (presshub.ro)!

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE