Tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19

Data:

Știți de câte medicamente are nevoie un bolnav de COVID-19 ajuns în stare gravă? RO Vaccinare a publicat dumincă o imagine cât o mie de cuvinte cu tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui astfel de pacient.

„Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea”

Este vorba de o fotografie sugestivă furnizată de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

„Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea. Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces. PS: Revenim cu tratamentul unei persoane care a rămas cu sechele după trecerea prin boală. Sursa: Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București”,precizează RO Vaccinare.

Citește și: O femeie a sunat la 112 pentru că a întârziat să își ia copilul de la grădiniță din cauza traficului – PressHub

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Constituția centenară

La sfârșitul acestei săptămâni se împlinesc 100 de ani...

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.