duminică, 29 mai 2022
AcasăLa ziActualitateUn autovehicul al Ambasadei SUA a fost avariat în timpul protestului organizat...

Un autovehicul al Ambasadei SUA a fost avariat în timpul protestului organizat de AUR, confirmă oficialii americani. Ministrul Lucian Bode afirmase că nicio mașină aparținând corpului diplomatic nu a fost vandalizată

Ambasada SUA confirmă faptul că un autovehicul care îi aparține a fost avariat în timpul protestului de astăzi din București, se arată întrun comunicat al Ambasadei, care mai precizează că, la acest moment, nu sunt disponibile informații suplimentare.

Cu jumătate de oră în urmă, ministrul de interne, Lucian Bode, a negat că ar exista vreo mașină vandalizată de protestatari. ”Am înțeles că nici o mașină aparținând corpului diplomatic nu a fost vandalizată”, a spus Bode.

G4media.ro a relatat, în timpul protestului, că mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de către protestatari, în curtea Senatului.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

FOTO / VIDEO. Protestatarii AUR au intrat în curtea Parlamentului și au forțat intrarea în sediul Senatului. Mai multe mașini au fost vandalizate

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE