Un bărbat a rămas paralizat de la gât în jos după ce s-a infectat cu stafilococ auriu la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Data:

Un pacient din județul Bacău a intrat pe picioare în Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași și a ieșit în scaun cu rotile, paralizat de la gât în jos.

A fost operat inițial pentru hernie cervicală, dar a luat în spital stafilococ auriu și asta l-a adus de încă două ori la cuțit, în aceeași zi. În urma ultimelor intervenții, starea i s-a degradat constant.

Dintr-un om activ, a ajuns aproape o legumă. Este îngrijit de părinți, care-l întorc de pe o parte pe alta de câteva ori pe zi. În cererea depusă la Tribunalul Iași prin care cere un milion de euro despăgubiri de la spital, omul descrie chinurile prin care a trecut și trece zilnic: dureri groaznice, care au fost înlocuite treptat de imposibilitatea de a se mai mișca. A atașat la dosar și dovada: înainte de operație buletinul de analize era curat; după operație, rana i-a fost infectată cu stafilococ și a împiedicat vindecarea.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și

Avocata traficanților de țigări, angajată și de Poliția de Frontieră Iași: ”Dosare de trafic sunt multe, că reprezint mulți clienți la DIICOT”

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related