Un drum județean care a ajuns să coste un milion de euro pe km începe deja să crape

Data:

Drumul strategic, în care Consiliul Județean Botoșani a pompat bani cu nemiluita pentru ca investiția să fie terminată cât mai repede, a început să crape, scrie Monitorulbt.ro.

De luna trecută, șoferii care circulă pe tronsonul Dângeni – Brăteni – Mihălășeni, care face parte din lotul I al Drumului strategic, au început să acuze faptul că asfaltul a început să crape. Fisurile apărute în carosabil sunt vizibile cu ochiul liber. Și nu este vorba de o porțiune mică, pentru că fisurile au o lungime de câțiva metri.

Care este cauza acestor defecte, este greu de spus. Asta pentru că, deocamdată, experții nu și-au spus cuvântul. Doar că problema este destul de gravă, întrucât covorul asfaltic (n.r. – inclusiv stratul de uzură) a fost turnat abia în vara acestui an.

Cert este că tronsonul respectiv urmează să fie expertizat și să se stabilească soluția de remediere a problemei. „Referitor la situația de pe sectorul Dângeni – Brăteni – Mihălășeni au fost notificați supervizorul, dirigintele de șantier și constructorul. Drumul este în administrarea constructorului, iar procesul de recepție va fi realizat doar în momentul în care lucrarea va fi la standardele de calitate solicitate prin documentația tehnică”, au transmis reprezentanții CJ Botoșani.

Citește articolul integral pe Monitorulbt.ro

Citește și: VIDEO Cancelarul Austriei propune un nou calendar pentru aderarea la Schengen. Croația da, Romania și Bulgaria nu încă

Urmăriți PressHUB și pe Google News

(Sursa foto: monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related