Un oficial rus amenință din nou Chișinăul cu „repetarea scenariului ucrainean”

Data:

Regimul de la Moscova amenință din nou Chișinăul cu „repetarea scenariului ucrainean”, de data aceasta prin vocea senatorului Andrei Klimov, informează deschide.md.

„Chiar este Sandu (Maia Sandu – n. red.) atât de indiferentă față de moldoveni și atât de dependentă de Washington, încât este gata să repete politica sinucigașă a unor trădători naționali din Ucraina vecină precum Poroșenko și Zelenski?!”, a scris Klimov pe canalul său de Telegram.

Declarațiile senatorului rus vin ca reacție la declarațiile președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu (foto), cu privire la o eventuală renunțare la neutralitate și apropiere de NATO.

Citește și: Radu Paraschivescu: Nu mă car din țară. Cerul este plumburiu 100%

Potrivit deschide.md, Andrei Klimov s-a întrebat retoric dacă Maia Sandu vrea să facă din Republica Moldova o provincie a României, pe care a numit-o ”cea mai înapoiată țară din NATO”.

La final, oficialul rus a notat că ”problemele” Ucrainei au început după ”lovitura de stat” pro-occidentală din 2014, urmată de renunțarea la neutralitate și de cursul de integrare în blocul militar ”anti-rus” NATO.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(SURSA FOTO: Președinția Republicii Moldova)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related