Un om al primarului din Agigea, angajat fără concurs la Autoritatea Electorală Permanentă, în contextul în care în localitate urmează alegeri anticipate

Data:

Un funcționar public de la Primăria Agigea, considerat un colaborator apropiat al primarului localității, a fost angajat fără concurs la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), pe un post de consilier parlamentar, potrivit Ordinea.ro, în contextul în care la Agigea urmează să se organizeze alegeri anticipate, după ce Consiliul Local a fost dizolvat. În plus, primarul localității, PSD-istul Cristian Maricel Cîrjaliu, este vizat de o inițiativă de demitere prin referendum. 

Colaboratorul primarului Cîrjaliu se numește Adnan Murat, are 38 de ani șl a a fost angajat la Primăria Agigea în anul 2012, inițial ca inspector debutant la ”Programe Europene”. Ulterior, a urcat din treaptă în treaptă, ajungând inspector asistent, principal și superior, iar la urmă chiar secretar general al comunei.

Citește și: Percheziții DNA la Poliția Locală București și Poliția Capitalei, într-un dosar privind achiziții de echipamente

Transferul la care face referire ordinea.ro a avut loc în contextul în care comuna Agigea funcționează fără Consiliu Local, fiind iminente – potrivit legii – alegerile locale ANTICIPATE.

Primarul localității este vizat de o acțiune cetățenească privind demiterea prin referendum, însă de mai bine de un an, organizarea referendumului este blocată de prefectul susținut de PNL și PSD.

Continuarea, în Ordinea.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...