Un poliţist băut şi pozitiv la două substanţe interzise a accidentat o femeie în Caracal

Data:

O femeie a fost lovită în Caracal de o mașină la volanul căreia se afla un polițist care era băut și a ieșit pozitiv la două substanțe interzise, potrivit IPJ Olt. Inițial, o tânără a susținut că ea se afla la volan, însă s-a descoperit că șoferul mașinii în momentul accidentului era un polițist de 21 de ani, potrivit Gazeta Nouă.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, marți dimineață, în jurul orei 5.50, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal. Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

Citește și: Câți bani au cheltuit președinții CSM din fondul aflat la discreția lor

Poliţistul băut era din Constanța

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”, a transmis IPJ Olt, potrivit Gazeta Nouă.

Polițistul care marți a lovit cu mașina o femeie, la Caracal, consumase canabis și amfetamină, dar și alcool, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Conform surselor citate, bărbatul care a provocat accidentul, în vârstă de 21 de ani, este polițist la Constanța.

El se afla în mașină cu alți doi tineri, elevi ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, precum și cu o tânără de 24 de ani, au declarat sursele citate. De altfel, după ce a provocat accidentul șoferul a susținut că la volan se afla tânăra de 24 de ani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății | Ziarul de Iași

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății. Conform Institutului Național de...