Un preot care a predicat împotriva războiului din Ucraina, arestat în Rusia

Data:

Un preot din Rusia a fost arestat și urmează să fie dus în instanță, după ce la slujba de duminică a ținut o predică împotriva războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, conform mai multor grupuri de activiști citate de BBC, potrivit HotNews.ro.

Jurnalistul BBC Rusia Andrey Zakharov a relatat că preotul Ioann Burdin a fost reținut la scurt timp după ce a ținut o predică la o mică congregație din satul Karabanovo.

El a predicat împotriva războiului, le-a descris enoriașilor bombardamentele și le-a vorbit despre distrugerile din orașele ucrainene. De asemenea, el le-a arătat oamenilor imagini și a lansat pe site-ul parohiei o petiție împotriva războiului.

Citește și: O profesoară universitară din Ucraina, refugiată la Galați: Putin spune că poporul ucrainean nu există, că suntem cu toţii ruşi. Vrea să-şi transforme ideile în realitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un șofer de autobuz din Brăila a picat testul antidrog: POZITIV la 3 substanțe

Caz incredibil la Brăila, unde un șofer de autobuz a picat DrugTest-ul. Potrivit unor surse judiciare, testul a ieșit pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive

Un procuror cere daune de 39.000 de lei, pentru că i-ar fi fost prejudiciată imaginea pe Facebook

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria...

Musical la Teatrul de Operetă București: NEXT TO NORMAL

30 OCTOMBRIE 2022, ORA 19:00, TEATRUL DE OPERETĂ „ION...

Tentativă de viol într-un parc din Argeș. Agresorul are antecedente penale

În ziua de 6 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Pitești.