miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăRecomandateUn studiu Pfizer arată că vaccinul anti-COVID asigură o protecţie pe termen...

Un studiu Pfizer arată că vaccinul anti-COVID asigură o protecţie pe termen lung adolescenţilor de 12-15 ani

Pfizer a anunţat luni că vaccinul său împotriva COVID-19 a oferit o protecţie puternică pe termen lung împotriva virusului într-un studiu în stadiu avansat, realizat în rândul adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani, transmite Reuters, preluată de News.ro.

O serie de două doze de vaccin a arătat o eficacitate de 100% e împotriva COVID-19, măsurată de la şapte zile până la peste patru luni după a doua doză, a spus compania.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Va fi nevoie de vaccinarea periodică anti-COVID sau se va ajunge la imunitatea de turmă? Ce arată un studiu despre ”celulele T” cu memorie

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE