vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăRecomandateVarianta Omicron, detectată în Olanda înainte de zborurile din Africa de Sud

Varianta Omicron, detectată în Olanda înainte de zborurile din Africa de Sud

Varianta Omicron a SARS-CoV-2 a fost detectată în Țările de Jos înainte ca săptămâna trecută să sosească două zboruri din Africa de Sud care transportau persoanele infectate cu această variantă de virus, au declarat marți oficialii olandezi din domeniul sănătății, relatează Reuters.

Cel puțin 14 persoane de pe zborurile din Johannesburg și Capetown au sosit pe aeroportul Schiphol din Amsterdam pe 26 noiembrie purtând noua variantă, a transmis Institutul Național de Sănătate Publică (RIVM).

„Am găsit varianta coronavirusului Omicron în două probe de testare care au fost prelevate pe 19 și 23 noiembrie”, a spus RIVM. „Nu este clar încă dacă acești oameni au vizitat Africa de Sud”.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Varianta OMICRON se raspândește rapid. „Într-un grafic al răspândirii inițiale a variantelor virale, bate tot ce mișcă”

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE