VIDEO: Lapoviță și ninsoare pe Transalpina

Data:

A nins pe Transalpina. Mașinile care ajung în zonă trebuie să fie echipate de iarnă. Compania de drumuri acționează cu un utilaj echipat cu lamă și material antiderapant.

„Atenție! Lapoviță și ninsoare pe DN 67C, Transalpina, zona montană. Evitați deplasarea dacă nu aveți autovehicule echipate de iarnă! În zonă acționează un echipaj de intervenție din cadrul districtului Rânca. Dacă aveți probleme cauzate de aderență, nu vă continuați deplasarea, așteptați să treacă utilajul cu material antiderapant și cereți ajutorul echipei de la drumuri”, anunță DRDP Craiova.

Continuarea, pe Reporter 24!

Citește și:Salariul minim brut crește în 2023, dar tot rămâne unul dintre cele mai mici din UE (presshub.ro)

FOTO Cărţi şi documente vechi, unele de 1.200 de ani, descoperite într-un turn al Bisericii Evanghelice din Mediaş (presshub.ro)Ambasada Ucrainei, reacție la declarațiile lui Andrei Marga (presshub.ro)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: DRDP Craiova

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related