VIDEO Ucrainienii din orașele ocupate protestează în stradă și înfruntă soldații ruși: „Cum cred ei că pot stăpâni țara asta?”

Data:

În mai multe orașe din sudul Ucrainei, acolo unde ocupația rusească a venit peste ele după primele zile de război, mii de ucraineni au ieșit din nou în stradă pentru a protesta: cu steaguri și pancarte, strigând „Plecați acasă” sau „Slavă Ucrainei”, au înfruntat și focurile de avertisment trase de soldații ruși, informează HotNews.ro.

În localitatea Nova Kakhovka, la nord de Crimeea, mii de ucraineni au ieșit duminică pe străzi și au protestat, unii urcând pe clădiri și fluturând steagurile ucrainene.

Imagini impresionante au apărut în multe locuri pe rețelei sociale, iar feedbackul multor utilizatori a fost admirativ. „Cum cred rușii că pot stăpâni țara asta?”, a scris unul din utilizatori, un sentiment împărtășit și în alte reacții pe Twitter.

În Melitopol, ucrainenii de rând au ieșit pe străzi pentru a treia zi consecutiv, după ce vineri au făcut marșuri lungi prin oraș, iar sâmbătă s-au opus cu mâinile goale soldaților care trăgeau spre ei.

Citește și: Noi proteste anti-război în Rusia. Peste 1.000 de arestări

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Românii nu știu despre bolile endocrine, arată președinta asociației de profil | Oltenia LIVE

Românii nu știu mare lucru despre bolile endocrine, arată...

De ce susțin unele state arabe Israelul împotriva Iranului

De ce susțin unele state arabe Israelul împotriva Iranului....