joi, 20 ianuarie 2022
AcasăRecomandateZaiafet, vloggerul cu peste 730.000 de abonați pe Youtube, care abordează subiecte...

Zaiafet, vloggerul cu peste 730.000 de abonați pe Youtube, care abordează subiecte serioase

„E un drum lung până la succes, în care trebuie să înveți, să descoperi ceea ce tu știi să vorbești și alții nu știu, la ce te pricepi tu mai bine. Pentru asta, experimentezi.
Pentru mine, acesta e patrulea canal de Youtube pe care l-am încercat”, spune Horia Sârghi, alias Zaiafet, un vlogger cu peste 730.000 de abonați pe Youtube, care abordează subiecte serioase, din zona culturală și istorică. Cum a reușit, explică într-un interviu pentru ENTR – G4Media. 

Horia Sârghi a început cu mai bine de 7 ani în urmă, la început cu niște idei care nu au funcționat însă și-a dorit mereu să vorbească oamenilor despre lucruri interesante pe Youtube, a experimentat, s-a perfecționat. 

Articolul integral, pe G4Media!

Citește și: Setul de instrumente propus de Comisia Europeană, care îi ajute pe elevi să separe ceea ce este real de ceea ce este fals în online (presshub.ro)

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE