Mama lui Vlad Pascu, reținută 24 de ore de procurorii DIICOT

Data:

Mama lui Vlad Pascu, reținută 24 de ore de procurorii DIICOT. Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, potrivit surselor G4Media, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Vlad Pascu a fost scos cu o mașină din sediul DIICOT. El va fi dus la Constanța, în arestul preventiv.

Procurorii au dispus măsura controlului judiciar în cazul lui Mihai Pascu, acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La perchezițiile făcute joi ar fi fost găsite în locuința lui Mihai Pascu elemente de muniție și cartușe, potrivit surselor G4Media.

Citește și: VIDEO Percheziţii DIICOT la adolescenţi din familii bogate, prieteni ai lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis două persoane

Membrii familiei Pascu, audiați în aceeași zi

Familia Pascu a fost adusă la audieri la DIICOT, joi. Mama a fost adusă prima, joi, de poliţişti cu mandat la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiată în dosarul fiului ei, informează Agerpres.

La sediul DIICOT a ajuns apoi și tatăl lui Vlad Pascu. În final, chiar tânărul, aflat în arest preventiv, a fost audiat de procurori.

Vlad Pascu a declarat că regretă tragedia din 2 Mai: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”.

Care sunt acuzațiile

Mama lui Vlad Pascu este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Familia Pascu este vizată de percheziţiile efectuate joi dimineaţa de DIICOT cu numele de cod „Operaţiunea Hidra”, au declarat surse judiciare .

Celelalte percheziţii vizează tineri din anturajul lui Vlad Pascu, traficanţi de droguri care se aflau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului.

Citește și: Familia Pascu, adusă la audieri la DIICOT. Care sunt acuzațiile

Ofiţerii antidrog au efectuat, joi, 11 percheziţii domiciliare în Bucureşti, în două dosare ce privesc furnizorii de droguri la petreceri private la care participau adolescenţi proveniţi din familii cu importante posibilităţi materiale.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti, la plecarea de la DIICOT

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Mama lui Vlad Pascu a fost reținută 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În căutarea planetelor locuibile. Au început lucrările la cel mai mare telescop din lume | Aktual24

Marea Britanie este pregătită să construiască cel mai mare...

Festivalul Narciselor de la Sălaşu de Sus, în apropierea Retezatului, la o nouă ediţie

Festivalul Narciselor va avea loc, sâmbătă şi duminică, în...

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...