Drumarii din Sibiu vor deszăpezi, în premieră, şoselele cu ajutorul camerelor de supraveghere ale primăriilor

Data:

Drumarii societății Drumuri și Poduri SA Sibiu (DPS) vor monitoriza video, începând cu acest sezon, aproape 50 de puncte din județul Sibiu pentru intervenția în perioada de deszăpezire.

Monitorizarea video se face prin conectarea pe bază de protocol cu administrațiile locale a camerelor deja existente din 47 de unitați administrativ teritoriale. Lor li se va adauga accesul la imaginile camerei de supraveghere a investitorului de la Arena Platoș, care a confirmat disponibilitatea sa de a participa la acest proiect.

Drumuri și Poduri Sibiu a încheiat protocoale cu autoritățile locale pentru accesul la camerele video și nu va stoca informații care fac obiectul GDPR precum numere de înmatriculare sau alte asemenea detalii. Punctele din care sunt transmise imagini video sunt din întreg județul, inclusiv din comunitățile cele mai îndepărtate.

Citește și: Niculae Bădălău, reținut de DNA. Dus la audieri duminică, într-un dosar de corupție

„Intervenția DPS SA se va face prompt, pe baza imaginilor video coroborate cu informațiile meteo. Comandamentul de iarna al DPS SA funcționează non-stop, monitorizarea se face prin ofiter de serviciu permanent Pentru deszăpezire, DPS SA a grupat intervențiile în 8 zone în care va acționa cu 58 de utilaje organizate în cinci baze și puncte de sprijin (Sibiu – cu punct de sprijin Păltiniș, Cârța – cu punct de sprijin Poiana Neamțului, Agnita, Șeica Mare și Dumbrăveni – cu punct de sprijin Blăjel”, a anunțat luni societatea.

Societatea de Drumuri îndeamnă cetățenii să semnaleze on line orice problemă de pe drumurile județene pe site-ul drumuripodurisibiu.ro. Alertele de trafic sunt disponibile, de asemenea, pe același site.

Citește și: Români în Mexic. O perspectivă diferită despre țara cunoscută, nedrept, doar din filmele cu narcotraficanți

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Drumuri și Poduri SA Sibiu / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cipurile pentru computer produse în Rusia sunt defecte din fabricație pe jumătate | Aktual24

Cipurile pentru computer produse în Rusia de cel mai...

Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi? Fă-ți mesajul vizibil!

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?