Florin Roman, despre acuzația că ar fi plagiat lucrarea de master: „Plagiat înseamnă să îţi asumi parţial sau integral o lucrare ştiinţifică, ceea ce nu am făcut niciodată”

Data:

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman, a răspuns joi, printr-o postare pe Facebook, la articolul din ziarul Libertatea care a dezvăluit că ministrul și-ar fi plagiat disertația de master susținută la Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu, în 2012.

Roman susține că „plagiat înseamnă să îţi asumi parţial sau integral o lucrare ştiinţifică”, ceea ce, spune ministrul, nu a făcut niciodată.

„Plagiat înseamnă sa îți asumi parțial sau integral o lucrare științifică ceea ce nu am făcut niciodată. Drept urmare, acuzația de plagiat la adresa mea e nefondata. Intr-o lucrare de disertație de acum 10 ani, am inclus o parte din suportul de curs, pus la dispoziția studenților. La finalul disertației, am inclus bibliografia folosită. Consider însă că orice aș spune pe acest subiect, inclusiv faptul ca profesorul Paraschiv confirmă că fost o lucrare bună, nu are nicio relevanță pentru cei care și-au propus să îmi găsească nod în papură/ să susțină o campanie de denigrare a mea/ sa dovedească fapte de care nu mă fac vinovat. Aceasta e ultima mea intervenție pe acest subiect. Am lucruri mult mai importante de făcut decât sa răspuns la acuzații nefondate”, a transmis Florin Roman.

Citiți și

USR cere demiterea de urgență a ministrului Florin Roman, după ce Libertatea a dezvăluit că și-a plagiat lucrarea de masterat

Libertatea: Ministrul Inovării și Digitalizării, Florin Roman, și-a plagiat disertația de master

Libertatea: Ministrul Digitalizării, Florin Roman, nu-și găsește cartea de ”Sisteme informaționale” din CV, singura legătură cu domeniul pe care-l conduce. Nici editura nu știe de ea, nici la Biblioteca Națională nu e

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related