​Se închid centrele de vaccinare anti-COVID din Vâlcea. Doar medicii de familie vor mai administra vaccinul

Data:

Ultimul centru comunitar de vaccinare anti-COVID din Vâlcea, cel de la Liceul Tehnologic Forestier din municipiul reşedinţă, se va închide joi, de luna viitoare imunizarea urmând să se desfăşoare numai prin intermediul medicilor de familie care vor dori să administreze acest vaccin, a anunţat, marţi, Direcţia de Sănătate Publică.
Potrivit DSP, numărul celor care se vaccinează împotriva COVID a scăzut foarte mult de la ridicarea restricţiilor impuse de pandemie, ajungându-se la o medie de circa 10 persoane pe zi în tot judeţul, astfel că s-a luat decizia închiderii centrelor comunitare, zilele acestea urmând să fie contactaţi şi medicii de familie în vederea actualizării listei cabinetelor în care se va face în continuare vaccinarea anti-COVID, informează Agerpres.
Citește și: Ambasada Ucrainei la București îndeamnă românii să semneze o petiție pentru redenumirea străzii pe care se află Ambasada și Consulatul Rusiei. Ce nume au propus ucrainenii
Reprezentanţii Primăriei Râmnicului au anunţat că sala de sport a Liceului Forestier, în care funcţionează în prezent singurul centru de vaccinare din judeţ, va fi redeschisă pentru elevi începând de vineri, 1 aprilie, iar cei aproape 900 de liceeni care învaţă aici vor putea astfel efectua orele de educaţie fizică în condiţii normale.
În urmă cu aproape două luni, au fost închise încă două astfel de centre din municipiul reşedinţă, cel din sala de sport de la Liceul Sanitar ‘Antim Ivireanul’ şi cel de la Şcoala Gimnazială ‘Anton Pann’, activitatea lor fiind relocată la Liceul Forestier şi la Centrul de Permanenţă din cartierul Ostroveni, care a solicitat închiderea în urmă cu mai bine de o săptămână.
Din ianuarie 2021, când a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 în Vâlcea, au fost imunizate circa 150.000 de persoane, prin intermediul a 17 centre de vaccinare şi 63 de medici de familie din tot judeţul.
Citește și: _Clasic. Concerte pentru aprilie

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...