7Iași: USR-istul care a vorbit despre „doamne cărora le atârnă șaormele până la genunchi”, protejat de președintele filialei

Data:

La USR, la fel ca la PSD și la PNL: șeful filialei ieșene, Ștefan Tănasă, nu l-a mai exclus din partid pe Constantin Chiperi, consilierul care a făcut pe Facebook declarații jignitoare la adresa persoanelor supraponderale, potrivit 7iasi.ro.

Constantin Chiperi, președintele organizației USR Ceplenița și consilier local în comuna ieșeană, este autorul unor derapaje grave, prin postările făcute de acesta în mediul on-line jignind românii și persoanele supraponderale.

Afirmațiile liderului USR sunt publicate prin două conturi de Facebook care abundă de mesaje jignitoare și denigratoare.

„(…) suntem aproape o țară de umflați, umflate, aproape o nație de nesătui și care arătăm așa cum merităm”, susține consilierul USR într-una dintre postările sale. Unele comentarii au fost postate de pe un cont folosit de organizația USR pentru activitatea politică din plan local.

În urmă cu două luni, la momentul izbucnirii scandalului, șefii USR au cerut imperativ excluderea consilierului local care scria pe Facebook despre „doamne de peste o sută atârnându-le șaormele până la genunchi” și „bărbați care nu se pot p–a din picioare din cauza burții”.

Citește și: „Buhnici” de la USR Iași: „Doamne de peste o sută atârnându-le șaormele până la genunchi” 

Chiar Ștefan Tănasă a emis, în ziua izbucnirii scandalului, un comunicat: „USR are ZERO toleranță pentru orice formă de discriminare. (…) poziția unanimă este declanșarea procedurii disciplinare cu propunerea de excludere”. De atunci, șeful USR Iași, Ștefan Tănasă, analizează situația fără să ia însă vreo măsură.

„Urmează să ne pronunțăm. Dumnealui și-a cerut scuze”.

Continuarea, pe 7iasi.ro!

Citește și: Constructorul Centurii de Sud a Craiovei, calificativ negativ în primul Certificat Constatator Intermediar (presshub.ro)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un general IGSU s-a pensionat fix înainte să fie inculpat. Va primi 12.000 de lei pe lună

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de trecere...

Niculae Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucureşti a decis luni ca Niculae...

Un milion de luminițe pe străzile Brașovului. Când se deschide Târgul de Crăciun

Miercuri se aprind luminițele în Bradul de Crăciun din...

Afaceri cu bani publici. CJ Neamț și firma fraților Ciocan, aproape de o înțelegere de un sfert de miliard de lei

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Econeamț Piatra-Neamț, Consiliul Județean Neamț,...